Groep 1-2a

Marleen
Juffrouw Marleen
(ma)-do-vr

Graag stellen wij aan jullie voor: groep 1-2a!

Dit schooljaar gaan wij er samen een heel fijn jaar van maken, met veel leuke activiteiten waarin we veel gaan leren. We werken in groep 1-2 veel vanuit thema’s. Bij elk thema beginnen we met een soort opening om de kinderen te triggeren. Bij elk thema houden we de maanddoelen in de gaten, waaraan we de activiteiten koppelen. Deze activiteiten proberen we zo betekenisvol mogelijk te maken. We proberen ons vooral op het individuele proces te richten ipv op het product. Ook proberen we kinderen bewust te maken van hun eigen leerproces, waarbij ze hun eigen doelen kunnen stellen en hun eigen leervragen te stellen en te onderzoeken. Dit alles proberen we door middel van spel te creëren. In uitdagende spelsituaties leren kinderen van en met elkaar.

We hopen op een gezellig, leerzaam jaar met elkaar!