Groep 1-2b

Juffrouw Heske
wo (om de week)-do-vr

Hoi allemaal,

De vakantie is voorbij, we hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Onze groep 2 kanjers van vorig schooljaar gaan starten in groep 3; we wensen ze daar heel veel succces en plezier! Wij zullen ze hier gaan missen maar gelukkig hebben we nog een heleboel kanjers over die samen met onze nieuwe kinderen maandag 28 augustus in in onze groep starten.

Welkom!

Als je 's ochtends bij ons binnenkomt mag je een boekje gaan lezen of een spelletje uit een speelbox kiezen. Daarna openen we samen de dag. Gedurende de dag doen we samen we allerlei aktiviteiten. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen in onze groep zich fijn en veilig voelt. We bieden alle kinderen de ruimte om vanuit nieuwsgierigheid en verwondering te gaan ontdekken, spelen en leren. Wij hebben er erg veel zin in en we gaan er samen een fijn schooljaar van maken.

Groetjes,
juf Patricia en juf Heske