Welkom in groep 5

Juffrouw Mireille
ma-di-wo-do-vr
Juffrouw Ineke
LIO (leerkracht in opleiding)

Graag stellen wij aan jullie voor: groep 5!

Dit schooljaar gaan wij er samen een heel tof jaar van maken, met veel leuke activiteiten waarvan we veel gaan leren. Op dit moment zijn we druk bezig met de rust in de groep en samenwerken en samen spelen. We gebruiken hiervoor ook veel vormen uit mindfullness. Verder leren we veel respect voor elkaar te krijgen door te praten met elkaar. Rekenen met materialen en spelletjes op het leerplein in de gang komen ook iedere dag aan bod. Van en met elkaar leren staat centraal.

Daarnaast werken we samen met de andere middenbouwgroepen aan leerarrangementen rondom een thema. Hierin leren de leerlingen niet alleen vanuit hun eigen 'buikkriebelvragen', maar ook leren ze belangrijke vaardigheden zoals bijvoorbeeld 'kritisch denken', 'creatief denken' en 'samenwerken'. Kortom, het wordt een leerzaam jaar, vol plezier!