Welkom in groep 7

Meneer Verdyne
ma-di-wo-do-vr
Juffrouw Susanne
LIO (leerkracht in opleiding)

Graag stellen wij aan jullie voor: groep 7!

We zijn met veel plezier gestart aan het nieuwe schooljaar. In groep 7 gaan wij aan de slag met een aantal leerzame (uitdagende) projecten. De eerst uitdaging is samen met de andere bovenbouwgroepen werken met IPC. Bij “IPC” staat het effectief leren centraal, naast kennis vergaren richten we ons ook op vaardigheden en inzicht. Vaardigheden die hierbij centraal staan zijn o.a.; communiceren, samenwerken, probleemoplossend vermogen en kritisch denken.

Een ander uitdagend project is “Wetenschappelijke doorbraak in de klas!”, hierbij staat ‘’Onderzoeken” centraal. Wij zijn een creatieve, gezellige en muzikale groep. Met z’n zesendertigen gaan wij voor een leerzaam, creatief, sportief en gezellig schooljaar!!

Onze motto’s;

"Houd rekening met anderen en let vooral op jezelf"

"Behandel andere zoals jezelf ook behandeld wilt worden"