Parelklas

Tineke
Juffrouw Tineke
wo-do-vr

Graag stellen wij aan jullie voor: Parelklas!

Hoi ik ben Tan, 10 jaar en ik kom ook in groep 6. Ik vind het leuk om te duikelen.

Hoi ik ben Bram, 5 jaar en ik kom ook in groep 1/2a. Ik vind het heel leuk om te trommelen.

Hoi ik ben Gaby, 6 jaar en ik kom ook in groep 1/2b. Ik vind het leuk om te koken in de poppenhoek.

Hoi ik ben Fiona, 12 jaar en ik kom ook in groep 8b. Ik speel graag met het poppenhuis.

Hoi ik ben Martijn, 8 jaar en ik kom ook in groep 4. Ik speel graag met de trein.

Hoi ik ben Efe, 9 jaar en ik kom ook in groep 5. Ik vind sporten erg leuk.

Hoi ik ben Mees, 8 jaar en ik kom ook in groep 3/4. Ik vind alles leuk om te doen.

Hoi ik ben Sena, 7 jaar en ik ga na de herfstvakantie naar groep 3. Ik vind het leuk om met de rode haklaarzen door de klas te lopen.

Wij leren allemaal op onze eigen manier en hebben het heel gezellig samen! Wij werken ook met leerarrangementen en hebben iedere dag mandjes werk/taakbrief en krijgen instructie van één van de juffen. We zijn bezig met lezen, rekenen, schrijven, knutselen, spelen, zingen, koken, toneel spelen en gymmen. We spelen elke dag samen met alle kinderen van de hele school. We doen mee met vieringen en activiteiten. We komen allemaal graag naar school en vinden het jammer als het vakantie is!